Den bedste internet- og telefoniløsning til DIN virksomhed med 4G failover

4G failover øger oppetiden. Oppetid er vigtigt – det ved alle – for i den tid du ikke er ”på” tjener din virksomhed heller ikke nogen penge!

 

Langt de fleste virksomheder har i dag hurtige og stabile internetforbindelse via fiber/kabel, men alligevel sker det, at der er udfald!

 

For at undgå at disse afbrydelser giver forstyrrelser i åbningstiden, har vi krydret vores løsning med en ”failover-forbindelse” til 4G, der sikrer, at din internetforbindelse ikke afbrydes ved udfald på den kablede bredbåndsforbindelse – så bliver det ikke bedre!

  1. Sikkerhedsløsning (redundant opkobling til 4G), som sikrer god internetforbindelse – også selvom signalet fra den kablede bredbåndsforbindelse skulle blive afbrudt

 

  1. Elegant og fleksibel omstillings-løsning til alle virksomhedens telefoner – også de mobile!
4G failover løsning

Det kan nemlig være forbundet med betragtelige omkostninger, hvis en virksomhed mister sin forbindelse til internettet, også i kortere perioder, da eksempelvis betalings-terminaler og andre online-systemer vil være ude af normal drift, så længe et udfald står på.

 

Derfor tilbyder evercall, en sikkerhedsløsning, som sikrer at virksomheden omgående kobles over på en kraftig 4G forbindelse i tilfælde af at dataforbindelsen på kabelmodemmet forsvinder.

 

Denne model giver det bedste fra to verdener:

  • Din hurtige kablede internetforbindelse, der klarer netadgangen i det daglige.
  • En næsten lige så hurtig forbindelse via 4G til en variabel afregning, der øjeblikkeligt tager over, hvor internetforbindelsen måtte fejle.

 

Det giver tilsammen en stabil internetforbindelse med en sikkerhedsløsning, hvis uheldet skulle være ude, der sikrer at virksomheden altid er online.

 

På toppen af dette får din virksomhed en fleksibel telefonomstilling, der opsættes nøjagtigt efter din virksomheds behov.