Tillykke. Du har fundet et easter egg. . God dag 🙂

Softphone

Hvad er en softphone?

En softphone er en telefon på computeren. Med en softphone er det muligt for dig at foretage telefonopkald fra din pc. En softphone fungerer akkurat som en almindelig fastnettelefon – bare smartere. Da en softphone bruger internettet til at ringe op, kan du gøre brug af en lang række smarte funktioner, som en almindelig bordtelefon ikke har. Det betyder for dig, at du kan arbejde mere effektivt, med et større overblik over organisationen og derfor levere en ekstra god kundeservice.

Det er nemt:
Ved brug af softphone, er det nemt at viderestille til kolleger. Du kan nemt kopiere et telefonnummer fra et indgående opkald til brug i andre systemer, f.eks. hvis en patient ringer og du hurtigst skal finde deres journal. Du har et godt overblik over organisationen og kan altid se om dine kolleger er ledige på telefonen eller sidder i et opkald. Du har adgang til speed dial via kontaktliste, mute funktion, opkalds historik mv.

Træt af 2 telefoner?
En til arbejde og en til privat. Det slipper du for ved brug af softphone. Med vores app, kan du få din arbejdstelefon på din private telefon. Så kan du tage dit arbejdsnr. med dig overalt og du slipper for at slæbe rundt på 2 telefoner.

Softphone på computer og mobiltelefon - evercalls softphone app
Telefonomstilling med softphone

Smarte features

 • Online/offline status på kolleger
 • Nem kopiering af nr. til opslag i CRM
 • Hurtig omstilling
 • Speed dial via kontaktliste
 • Mute funktion
 • Opkaldshistorik
 • m.m.
Headset til softphone

Fordele ved softphone

 • Opkald håndteres direkte på computeren
 • Kræver ikke køb af bordtelefon
 • Kan bruges med headset
 • Fylder ikke på skrivebordet
 • Virker også på mobilen
 • Fuld integration med everConnect (telefonomstilling)
Kom i gang med softphone

Kom i gang

 • Computer Apple/Windows
 • Internetforbindelse
 • everConnect (telefonsystem/omstilling)
 • Headset

Softphone FAQ

Hvad er en softphone?

En softphone er et program du installerer på din computer, så du kan du kan ringe ud og modtage telefonopkald direkte på din computer. Softphonen fungerer på samme måde som en almindelig fastnettelefon, bare uden den fysiske telefon på skrivebordet.

Hvad koster en softphone?

Selve softphonen gratis for dig. Den følger nemlig automatisk med, når du bestiller vores omstillingløsning ‘everconnect’. Dvs. at hvis du allerede har vores omstilling, er det gratis for dig at få softphonen. Ring eller skriv til os, hvis du gerne vil i gang med at bruge softphone.

Kan jeg få softphone på mobilen?

Ja. Du kan hente evercalls softphone app via Apple Store/Google Play. Så kan du tage dit fastnetnummer med på farten, når du ikke sidder ed din computer. Du kan derved både modtage opkald på dit fastnetnummer når du er ude af huset og du kan ringe ud med fastnetnummeret, selvom du ikke sidder ved din computer. Det er gratis at hente app’en.

Hvordan får jeg en softphone?

Du downloader softphonen direkte til din computer/mobil:

Computer: Du kan downloade softphonen her på siden. Klik HER for at gå til download.

Mobil: Du henter softphonen i Apple Store/Google Play.

Hvordan logger jeg ind?

Du logger ind med virksomhedens hovednummer plus et personligt brugernavn samt adgangskode. Det login, kan I selv oprette i jeres everconnect eller vi kan gøre det for jer.

Hvordan bruger jeg softphonen?

Softphonen minder meget om den måde du ringer og modtager opkald på din mobil. Derfor er nemt og hurtigt for dig at komme i gang med at bruge softphonen. Når du modtager et opkald via softphonen, vil den ringe på samme måde, som du kender fra din mobil og du kan besvare opkaldet med et enkelt klik.

Ringer softphonen, hvis jeg ikke har programmet åben?

Ja. Du mister ingen opkald, selvom du lukker softphonen. Hverken på computer eller mobilen. Softphonen vil ringe når du modtager et opkald på samme måde som din fastnet og mobil gør det.
Ønsker du ikke at telefonen skal ringe, hvis du f.eks. er i møde eller har fri, kan du sætte dig på ‘forstyr ikke’ eller melder dig ud af de telefonkøer du ligger i.

Hvad kræver det for at få softphone på computeren?

Sofphonen kan køre både på Apple og Windows computere og kræver blot internetforbindelse samt et headset, udover en aktiv everconnect (telefonomstilling) fra evercall.

Hvad kræver det for at få softphone på mobilen?

Du downloader evercalls App fra Apple Store/Google Play og skal have internetforbindelse, et headset og en aktiv everconnect (telefonomstilling fra evercall)

Hvordan indstiller jeg lyden?

Du kan nemt skifte mellem dine forskellige lydenheder. Du kan se direkte i softphonen, hvilken mikrofon samt højtaler der er tilkoblet og du kan nemt skifte mellem forskellige, hvis du f.eks. benytter både headset og in-ear.

Hvad koster det at ringe ud med softphonen?

Prisen for at ringe fra softphonen afhænger af, hvilken omstillingsløsning du har. Fx. hvilket telefonabonnement du har. Ring til os og hør nærmere.

Kan softphonen bruges i udlandet?

Ja, via VPN. Ring til os og hør nærmere 444 00 444

Sæt lys i hverdagen

Med Kuando Busylight og vores Softphone kan du og dine kolleger altid se om hinanden er ledig på telefonen.

Se vores andre produkter

Omstilling, app og softphone
Bliv kontaktet