Supporttelefon med kode

I denne kundecase gennemgår vi muligheden for at begrænse opkald til supportelefonen ved hjælpe af en kode. Det betyder, at kun kunder der kan oplyse den korrekte kode bliver ledt videre til telefonkøen for support.

Begrænse opkald ved hjælp af pinkode

Udfordringen

Vi fik en henvendelse fra en kunde som yder telefonsupport til kunder, der har abonnement på telefonisk support. Virksomheden oplevede i midlertid et stigende antal opkald fra personer, der enten ikke var kunder eller ikke havde tegnet abonnement på telefonisk support.

Det resulterede i lange ventetider for de betalende kunder og frustration hos supportteamet, som brugte tid på at verificere kunder. Derfor havde de brug en løsning, hvor kun kunder med aktivt abonnement kunne komme igennem på telefonen til telefonsupporten.

Løsningen

Vi implementerede en løsning hvor abonnenter fik tildelt en kode, som skulle tastes ved opkald til supporttelefonen og først ved korrekt indtastning blev opkald viderestillet til supportteamet. I løsningen er der taget højde for at kunder kan komme til at taste forkert, hvorefter de får mulighed for at prøve igen, uden at skulle ringe op på ny.

Resultatet

Med implementeringen af kode på supporttelefonen fulgte en række positive effekter:

– Reduceret ventetid for betalende abonnementer
– Effektivitet i supportteamet, da de kun brugte resurser på betalende kunder
– Reduktion i antal opkald til supportteamet

Et professionelt omstillingsanlæg behøver ikke være kompliceret. Med ganske få funktioner kan man forbedre sin kundeservice og samtidig effektivt fordele opkald i virksomheden.

Ovenstående case er et godt eksempel på hvor fleksibel vores telefonsystem er. Telefonien kan tilpasses, så det passer præcist til jeres virksomhed og jeres arbejdsdag. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi får ofte henvendelser fra kunder som i dagligdagen står overfor problemstillinger, som faktisk nemt kan løses blot ved at opsætte telefonien anderledes.

Ring til Mads

444 00 444

Er du nysgerrig på hvordan jeres telefoni kan optimeres, så tøv ikke med at give os et kald.

Telefonien kan tilpasses efter jeres virksomhed, så det virker præcis som I gerne vil have det.

Bliv kontaktet